Metef Açıldı

Düzce Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı (METEF) düzenlenen törenle açıldı. Bu yıl 9.'su gerçekleştirilen fuarda öğrenciler yıl boyu hazırladıkları eserleri sergilediler.

Anıtpark'ta kurulan ve bu yıl 9.'su düzenlenen fuarın açılış törenine Düzce Vali vekili Mithat Alan, Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, daire müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, projeleri hazırlayan öğrenciler ile övündüklerinin altını çizerek, "Öğrencilerimiz yıl boyunca ürettikleri projeleri burada sergiliyorlar. Düzce'de mesleki eğitimin çok büyük önemi var. Bunu proje yarışmalarında aldığımız derecelerden biliyoruz. Bütün öğrencilerimizle övünüyoruz. Bu bir fuar olmaktan çok şenliktir aslında. El emeğinin sergilendiği bir şenliktir. Tüm Düzceli vatandaşlarımızı bu projeleri görmeleri için fuara davet ediyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından öğretmenlerden oluşan folklor ekibi bir gösteri sundu. Daha sonra fuarın açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı ve okulların açmış oldukları stantlar tek tek gezildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram Kırık İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan standa büyük ilgi gösterdi. Bayram stantta bulunan teleskop ile fuar alanını gözlemledi. Fuarın 30 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.