Atso'dan Marka Çalışmalarına Destek

2010 yılını 'Marka Yılı' ilan eden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 'Markalaşma Çalışmalarına Destek Projesi' kapsamında, ATSO üye ve çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen marka eğitimleri sürüyor

Atso'dan Marka Çalışmalarına Destek
2010 yılını 'Marka Yılı' ilan eden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 'Markalaşma Çalışmalarına Destek Projesi' kapsamında, ATSO üye ve çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen marka eğitimleri sürüyor.
İlki 13-14 Mayıs tarihlerinde yapılan Marka Eğitimleri'nin ikinci etabı 27-28 Mayıs'ta ATSO Eğitim Salonu'nda gerçekleşti. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimde Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ferruh Uztuğ tarafından, markanın önemi, stratejik marka yönetimi, iletişim yönetimi, konularında bilgiler verilirken, markaya yönelik iletişim ve marka konumlandırma konusu uygulamalı örneklerle anlatıldı. Antalya firmalarının yoğun katılımına sahne olan eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifikaları törenle verildi.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya'da marka bilincinin yükselmesini hedeflediklerini belirterek, eğitimler sonunda belirlenecek firmalara markalaşma konusunda desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bir sonraki marka eğitimlerinin 15-16 Haziran ve 29-30 Haziran tarihlerinde düzenleneceğini belirten Budak, "Markalaşma heyecanı taşıyan tüm firmalarımızın yöneticilerini ve çalışanlarını eğitimlerimize bekliyoruz" diye konuştu.