Luci'ye davet - SPOR

Fenerbahçe, Rumen hocayı bekliyor



Fenerbahçe, Rumen hocayı bekliyor

Yöneticilerin, geçen hafta Madrid’de ön görüşme yaptıkları Lucescu’yu İstanbul’a çağırdığı öğrenildi. 1 yıllık sözleşmesi olan Luci, 3 büyük takımı şampiyon yapıp tarihe geçmek istiyor

Fener, Lucescu için düğmeye bastı. Fenerbahçe Yönetimi’nin Daum ile yolları ayırmaya kararlı olduğu, ancak öncelikle Alman hocanın yerine getireceği adayı belirlemeye çalıştığı öğrenildi. Sarı-lacivertliler bu amaçla geçen hafta Şampiyonlar Ligi finali sırasında Madrid’de biraraya geldiği Rumen teknik adamı İstanbul’a davet ettiği ve burada anlaşma yapmaya çalışacağı belirtildi.

HER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI

Bu sezon şampiyon yaptığı Shakhtar Donetsk ile bir yıl daha sözleşmesi olan Mircea Lucescu’nun Ukrayna’da bulunmaktan memnun olduğu ancak Türkiye’de 3 Büyük takımı da şampiyon yaparak tarihe geçme fikrinin aklını çeldiği belirtiliyor. Luci, Kanarya’ya gelir ve Galatasaray ile Beşiktaş’ta yaşadığı şampiyonluk sevincini Fener’de de tadarsa, bunu başaran ilk yabancı hoca unvanını alacak.

BANA DEĞİL FENER’E SORUN

Öte yandan Lucescu, Lig TV’ye yaptığı röportajda ser verdi sır vermedi. Başarılı çalıştırıcı, “Fener ile anlaştınız mı?” sorusunu, “Bunu bana değil, Fenerbahçe’ye sorun. Onların da iletişim kaynakları var” diyerek geçiştirdi. Shakhtar Donetsk ile olan anlaşması nedeniyle, sarı-lacivertli kulüp ile olan görüşmeleri hakkında konuşmaktan kaçınan Luci’nin, İstanbul dışında bir yerde görüşmek istediği de kaydedildi.

 

Star Gazete