Kursiyerler Dereağzı'nda Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tekerler, Ozanlar ve Güneşler Toplum Merkezlerinde çeşitli branşlarda kurs gören kursiyerler, Kuzuluk beldesinde bulunan Dereağzı tesislerinde bir araya geldi

Kursiyerler Dereağzı'nda Buluştu
  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tekerler , Ozanlar ve Güneşler Toplum Merkezlerinde çeşitli branşlarda kurs gören kursiyerler , Kuzuluk beldesinde bulunan Dereağzı tesislerinde bir araya geldi . Kurs öğretmenlerinin de katıldığı gezi doğa yürüyüşü ile son buldu .
Büyükşehir Belediyesi ' ne bağlı Toplum Merkezleri ' nde açılan kurslara katılan kursiyerler , yıl sonu nedeniyle bir araya geldi . Tekeler , Ozanlar ve Güneşler kurslarında çeşitli branşlarda faaliyet gösteren kursiyerler otobüslerle Kuzuluk ' ta bulunan Dereağzı tesislerine geldiler . Eşsiz ve yeşil doğası ile kursiyerleri büyüleyen Dereağzı tesislerinde yemek yiyen kadın kursiyerler , ardından doğa yürüyüşü de yaptı . Bol bol sohbet eden ve gönüllerince bir gün geçiren kursiyerler stresten uzak bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı . Tekeler Kurs öğretmeni Selma Babaoğlu Alver ile Feyza Arslan , " Bir yıl boyunca kursiyerlerimizle güzel çalışmalarımız oldu . Bir çok kursiyerimiz hazırladıkları birbirinden güzel eserlerle karma sergi açtı . Her biri el emeği göz nuru eserlere imza atan arkadaşlarımızla birlikte doğa ve suyun buluştuğu Kuzuluk ' ta güzel bir gün geçirdik " dediler .