İETT'den Formula 1 için özel sefer

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT), Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışlarını izlemeye gelecek seyircileri özel sefe

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT), Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışlarını izlemeye gelecek seyircileri özel seferlerle yarış alanına taşıyacak. Otobüs seferlerinde yol ücreti 4 ile 2 bilet arasında değişecek.

İETT Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Park pistinde 29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak Formula 1 Türkiye yarışlarına katılacak seyircilerin toplu taşıma aracını kullanabilmesi için İETT'nin özel seferler düzenleyeceği belirtildi. Sabah saat 07.00'den itibaren başlayacak seferlerin kalkış noktaları şöyle: Atatürk Havalimanı, Taksim, Mecidiyeköy, 4. Levent, Sultanahmet, Kadıköy, Alt Bostancı ve Pendik. Belirli noktalardan alınan seyirciler piste ulaştırılacak. İETT yarış sonrası dönüş saatini ise 19.00 olarak belirledi. İhtiyaç halinde ek seferlerin de yapılacağı kaydedildi.

İETT'nin özel seferlerinde fiyat tarifesi mesafeye göre değişecek. Uzun mesafelerde 4 bilete kadar çıkacak yolcu taşıma ücreti, kısa mesafelerde 2 bilete inecek. Otobüsler in ayrıca pist içerisinde üç gün boyunca ücretsiz ring seferi yapacağı bildirildi.