Futbolda Transfer Söylentileri...

-FUTBOLDA TRANSFER SÖYLENTİLERİ... -İNGİLİZ BASINI: 'ARDA TURAN LİVERPOOL YOLUNDA' ANKARA (A.A) - 27.05.2010 - GALATASARAY'DA FORMA GİYEN ARDA TURA-F

 

-FUTBOLDA TRANSFER SÖYLENTİLERİ . . .

-İNGİLİZ BASINI : ' ARDA TURAN LİVERPOOL YOLUNDA '

ANKARA ( A . A ) - 27 . 05 . 2010 - Galatasaray ' da forma giyen Arda Turan ' ın , Premier League ekiplerinden Liverpool yolunda olduğu ileri sürüldü .

İngiliz basınında yer alan haberde , 23 yaşındaki oyuncunun , Arsenal ve Tottenham ' dan ziyade , Liverpool ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi .

Haberde , Liverpool ' daki geleceği belirsiz olduğu için Arda konusunda daha önce herhangi bir yaklaşımda bulunamayan Benitez ' in , son gelen bilgilere göre Arda ' yı takıma katma konusundaki niyetini ifade ettiği , Tottenham ile Arsenal ' in gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi .

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ' in , Barcelona ' ya transferi gündemde olan Cesc Fabregas ' ın geleceğine odaklandığı ve Arda Turan konusuna uzak kaldığı belirtilen haberde , Benitez ' in İngiliz ekibindeki durumunun halen belirsizliğini koruduğu ve bunun , Liverpool ' un Arda için girişimde bulunma olasılığını etkilediği ifade edildi .

( İNT-ÇAĞ-SS )

27 . 05 . 2010 14 : 02 : 23