-futbol -bölgesel U-18 Gençlik Geliştirme Ligi Türkiye Finalleri -fenerbahçe, Normal Süres...

-FUTBOL -BÖLGESEL U-18 GENÇLİK GELİŞTİRME LİGİ TÜRKİYE FİNALLERİ -FENERBAHÇE, NORMAL SÜRESİ 2-2 BERABERE BİTEN MAÇTA, PENALTI ATIŞLARI SONUNDA PENDİKS

-FUTBOL

-BÖLGESEL U-18 GENÇLİK GELİŞTİRME LİGİ TÜRKİYE FİNALLERİ

-FENERBAHÇE, NORMAL SÜRESİ 2-2 BERABERE BİTEN MAÇTA,

PENALTI ATIŞLARI SONUNDA PENDİKSPOR'U 6-5 YENEREK

ŞAMPİYON OLDU

(FOTOĞRAFLI)

ANTALYA (A.A) - 27.05.2010 - Antalya'da düzenlenen Bölgesel U-18 Gençlik Geliştirme Ligi Türkiye Finalleri'nin final maçında Fenerbahçe, normal süresi 2-2 sona eren mücadelede, Pendikspor'u penaltı atışlarında 4-3 yenerek şampiyon oldu.

Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve 16 Mayısta başlayan finallerin şampiyonluk maçında, Fenerbahçe ile Pendikspor, Topkapı Football Center Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen ve karşılıklı gollerin olduğu maçın ilk yarısında Pendikspor, 8. dakikada Kutsal ile öne geçti, daha sonra Fenerbahçe 18. dakikada Hasan'ın kafa golüyle eşitliği sağladı. Pendikspor, 26. dakikada Erdal'ın ayağından bulduğu golle tekrar üstünlüğü yakaladı, ancak sarı-lacivertli takım 37. dakikada Berk ile eşitliği sağlayarak, ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da kontrollü oyun sergiledi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Uzatma dakikalarının oynanmadığı maçta, penaltı atışlarında 4-3 üstünlüğü sağlayan Fenerbahçe, finallerde şampiyon oldu.

(OKN-FÜ-BĞR-BER)

27.05.2010 19:57:51