Eurovision'da Manga günü...

Oslo'da düzenlenen 55. Eurovision Şarkı Yarışmasında Manga grubu 'We could Be The Same' adlı parçasıyla 2. yarı finalde 17.sırada Türkiye'yi finale taşımak için yarışacak.

  Oslo ' da düzenlenen 55 . Eurovision Şarkı Yarışmasında Manga grubu " We could Be The Same " adlı parçasıyla 2 . yarı finalde 17 . sırada Türkiye ' yi finale taşımak için yarışacak . TSİ 22 . 00 de başlayacak olan yarışmayı , TRT de canlı olarak ekranlara taşıyacak .

Tüm Avrupa ' da 25 ülkenin resmi televizyonlarının yapacağı canlı yayında , 2 . yarı finalin yaklaşık 150 milyon insan tarafından izleneceği tahmin ediliyor .

Grubun vokalisti Ferman Akgül , " Yaşam Döngüsü " meydanında dün yaptığı açıklamada , beklediklerinden daha az stresli bir hafta yaşadıklarını belirterek , " Yarın 2 . yarı finale katılıyoruz . Bu yıl yarışmaya katılan tek Rock grubuyuz . İnsanların bize ilgisi biraz daha farklı ve olumlu . Bu bizi daha çok motive ediyor " diye konuşmuştu .

Akgül , " En çok favori ülkenin bulunduğu grupta yarışacağız . Azerbaycan , Ermenistan , İsrail , Danimarka ve İsveç gibi ülkeler çok iddialı . Yarışmada , çok iyi bir sonuç elde edeceğimize inanıyoruz " dedi .

Ferman Akgül 2 . yarı finalde 17 . ve en son olarak sahneye çıkacaklarını belirterek , oylamanın ilk sıradaki ülkeden başlayacak olmasının bir dezavantaj olduğunu söyledi .

Oy vermek için 10 dakikalık bir süre kalacağını anlatan Akgül , ekran başındakilerin maNga sahneye çıkmadan önce oy vermeye başlamalarının çok önemli olduğunu da vurguladı .

Avrupa ' da yaşayan Türklerin desteklerini beklediklerini ifade eden maNga grubunun diğer üyeleri de finale kalmak için en iyi şekilde Türkiye temsil edeceklerini açıkladı .

Bu arada Oslo caddelerinde tramvaya ve bisiklete binen Rockçular günü eğlenerek geçirdiler .

CNN Türk