Başbakan Erdoğan Balıkesir'e Davet Edildi

AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Ankara'da görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Balıkesir'e davet etti

Başbakan Erdoğan Balıkesir'e Davet Edildi
AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Ankara'da görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Balıkesir'e davet etti. Şeker ve yönetim kurulu üyeleri, Başbakan Erdoğan'ı Temmuz ayında yapılacak geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerine davet ettiklerini söylediler.

MERKEZ İLÇEYİ AYŞE AKBAŞ AĞIRLADI
AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Teşkilatı Ankara'da meclis grubuna katıldı. Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'un verdiği yemekte milletvekilleriyle de bir araya geldiler. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şükrü Bakır, Adem Aslanbay, Köylü Köy Muhtarı Aytekin Yıldız ve Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz olduğu halde salı gün yapılan AK Parti Grup Toplantısı'na katıldılar. Balıkesir merkez ilçe yönetimine Ankara'da milletvekili Ayşe Akbaş ev sahipliği yaptı. Misafirlerini mecliste karşılayan milletvekili Ayşe Akbaş, Şeker ve yönetimine gün boyu eşlik etti. Grup toplantısına katılan Recep Şeker, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de birebir görüşme fırsatı bulurken Balıkesir'den götürdüğü hediyeleri takdim etti. Recep Şeker, Başbakan Erdoğan'ı Kurtdere Güreşlerine davet etti. Şeker ve yönetim kurulu partisinin grup toplantısını Ayşe Akbaş ve diğer milletvekilleriyle birlikte ön sırada izledi. Grup toplantısının ardından AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir milletvekili Ahmet Edip Uğur merkez ilçe teşkilatına yemek verdi. Balıkesir milletvekilleri İsmail Özgün, Ali Osman Sali ve Cemal Öztaylan'ın katıldığı yemekten sonra merkez ilçe teşkilatı bazı temaslarda bulundu. Recep Şeker ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti genel merkezinde teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ekrem Erdem ve seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Haluk İpek ile görüştüler.