Avrupa çökerken onların derdi iPad

Avrupa dumanı üzerinde yangın yeri. bu yangın Avrupa Parlamentosu'nun pek ilgisini çekmiyor onların ilgisi şu arda gelecek yeni oyuncakta

Avrupa çökerken onların derdi iPad
  Avrupa Merkez bankası Euro bö ; lgesi bankalarına para enjekte ederek ayakta tutumaya ç ; alışırken , ü ; lkeler arka arkaya bü ; yü ; k tepki toplayan tasarruf paketlerini aç ; ıklıyorlar . Dü ; nya ü ; zerinde piyasayı yakından takip eden uzmanlar ç ; ift dipli resesyon endişelerini dile getiriyor .

Dü ; nya bu gelişmeler ile ç ; alkalanırken Avrupa Parlamentosu ' nun gü ; ndemini farklı bir konu meşgul ediyor . Euro bö ; lgesinde 736 temsilcinin yer aldığı parlamento bü ; yü ; k bir aç ; gö ; zlü ; lü ; kle bu hafta gelecek iPad ' lerini bekliyorlar .

İngiliz Times Gazetesi ' nin Avrupa Parlamentosu ü ; yeleri ile yaptığı mü ; lakatta ü ; yelerin mevcut yeni Hewlett-Packard diz ü ; stü ; bilgisayarların ağır olması nedeniyle pek beğenilmediğini ortaya ç ; ıktı .

Euro Bö ; lgesi ü ; lkeleri acı reç ; eteler aç ; ıklarken Avrupa Parlamentosu Bilgi İşlem bö ; lü ; mü ; iç ; in yapılan 5 milyon euroluk yatırım kafaları karıştırdı .

Konunun mimarı Alman sekreter Klaus Welle . Welle Apple ' ın daha ö ; nce piyasalara sunduğu iPhone ' u da ç ; ok etkileyici olarak değerlendirmişti .

Eski PC ' lerden kurtulmak gerektiğini kaydeden Welle yeni PC ' lerin iyi olacağını ama iPad ' in ç ; ok daha iyi olacağı yö ; nü ; nde gö ; rü ; ş bildirdi .

iPad ile bilgisayarları yenilemenin bilakis tasarruf olduğunu kaydeden başka bir isim ise İngiltere Bağımsız Partisi ü ; yesi Marta Anderasen . iPad ' lerin ucuz olması nedeniyle tercih edildiğini belirtti .

Gazeteport