Yurtta yol durumu

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları G

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti bugün 17.00-24.00, İstanbul-Ankara istikameti ise 27.05.2010 tarihinde 07.00-24.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılarak, trafiğin kapatılan kesimlere göre Abant ve Kaynaşlı kavşaklarından D-100 devlet yoluna verileceği bildirildi.

Milas-Yatağan yolunun 5'inci kilometresindeki Boğayokuşu mevkiinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Tem Otoyolu'nun Ispartakule kavşağı ile Avcılar kavşağı arasındaki yol üst yapısının asfaltlanması çalışmaları nedeniyle 22.00-06.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak sağlanacak.

Açıklamada, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.