NESOB esnafı Bakan Ergün'le görüşecek

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) heyeti Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü makamında ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve istekl

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) heyeti Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü makamında ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve isteklerini iletecek.

Yaklaşık 2 hafta önce yapılan seçimle göreve başlayan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı İsmail Ördü yönetimdeki arkadaşları ile yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunduklarını söyledi.

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakman, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Çimen ile beraber Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret edeceklerini belirten Ördü, burada esnafın sıkıntılarını ve isteklerini ileteceklerini belirtti.

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu gereği Türkiye genelinde bulunan Odalar ve Birliklerin genel kurullarını tamamladıklarını, Haziran ayı içerisinde de Mesleki Federasyonların genel kurullarını yapılacaklarını kaydeden Ördü, "Türkiye genelinde 13 adet mesleki federasyon bulunmaktadır. Federasyonları Nevşehir'de bulunan oda başkanlarının temsil etmesi ve yer almaları için girişimlere başladık. Her ne kadar geç kalınmış bir girişim olsa da son güne kadar federasyonda görev almaları için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz." diye konuştu.