İzmirgaz kapı kapı dolaşıp broşür dağıtıyor

İzmirgaz, yeni yatırım bölgelerini kurduğu tanıtım ekibi ile bilgilendiriyor. Nisan ayında başlatılan tanıtım çalışmaları, yatırım çalışmaları ile par

İzmirgaz, yeni yatırım bölgelerini kurduğu tanıtım ekibi ile bilgilendiriyor. Nisan ayında başlatılan tanıtım çalışmaları, yatırım çalışmaları ile paralel olarak sürdürülüyor.

Bilgilendirme çalışmalarını sadece reklam amaçlı olarak düşünmediklerini belirten İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, "Hedeflerimizin başında altyapı çalışmaları başlamadan önce vatandaşlarımıza yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi vermek geliyor." dedi.

Başlattığı yatırım atağı ile 2010 yılına hızlı giren İzmirgaz, vatandaşları bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. Altyapı çalışmaları ile paralel yürütülen tanıtım çalışmalarında yeni bölgelerdeki apartmanlar tek tek taranıyor. Saha tanıtım çalışmaları için bir ekip oluşturduklarını anlatan Yandımata, "Yeni yatırım bölgelerimiz olan Karabağlar, Konak, Bayraklı ve Ulukent'te nisan ayı itibariyle başladığımız çalışmalarda bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza kazı çalışmaları öncesi duyuru başlığı altında broşürler dağıttık. Bu çalışma ile vatandaşlarımıza kazıların ne zaman başlayacağını, bitiş tarihini, muhtemel sorunlar karşısında neler yapacaklarını, gaz verme

tarihini, iletişim bilgilerimizi aktarmış olduk." ifadelerini kullandı.

Söz konusu çalışmanın ardından yoğun olarak gelen sorular karşısında ikinci etap çalışmayı başlattıklarını kaydeden Burçin Yandımata, şunları söyledi: "Kazı çalışmalarının başlaması ile bölge sakinlerinden çok sayıda 'abonelik için ne yapmalıyız' sorusunu almaya başladık. Bunun üzerine aynı bölgelerde şirketimizin kurumsal zarfı içerisinde abonelik bilgilerini, doğalgazla ilgili temel bilgileri ve taksit sayılarını içeren broşürleri hane hane dağıttık."

Çalışmalar kapsamında muhtarları da unutmadıklarını belirten Yandımata, "Vatandaşlarla iç içe yaşayan muhtarlarımızın çeşitli sorularla karşı kaşıya kalacağını göz önüne alarak her bölgenin muhtarlarını İzmirgaz'da düzenlediğimiz toplantılarla bilgilendirdik. Muhtarlarımıza doğalgazın Türkiye'ye ve İzmir'e gelişi, kazı çalışmalarında uygulanan yöntemler, güvenlik uygulamaları, bina ve daire içi tesisatlar, kullanılan malzeme detayına kadar inen geniş kapsamlı sunumlar yaptık." diye konuştu. Söz konusu çalışmalar sonrasında olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getiren Yandımata, çalışmalarını hız kesemeden sürdüreceklerini ifade etti.