'Icsc Onur Ödülü' Forum Mersin'e Verildi

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği (ICSC) tarafından dünya üzerindeki en iyi alışveriş merkezlerine verilen 'En İyinin İyisi Ödülleri' kapsamında Türkiye'de 3 alışveriş merkezi ödüle layık görüldü

'Icsc Onur Ödülü' Forum Mersin'e Verildi
Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği (ICSC) tarafından dünya üzerindeki en iyi alışveriş merkezlerine verilen 'En İyinin İyisi Ödülleri' kapsamında Türkiye'de 3 alışveriş merkezi ödüle layık görüldü. 'Onur Ödülü'nü ise Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstinye Park ile paylaştı.
ICSC tarafından 2009 yılında büyük alışveriş merkezleri kategorisinde 'Avrupa'nın En İyisi' seçilen Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl da 'Dünyadaki Alışveriş Merkezlerinin En iyisi Ödülleri' kapsamında 'Onur Ödülü'ne layık görüldü. Forum Mersin, ödülü Türkiye'den yarışmaya katılan İstinye Park'ın yanı sıra Tokyo'daki The Americana at Brand, Kansas City'deki Power&Light District, Şili'deki Boulevard del Parque, Filipinler'deki Greenbelt 5, Manila ve Panama'da yer alan Multiplaza Pacific adlı
alışveriş merkezleriyle paylaştı. Fransa'dan Şili'ye, Tayland'dan Avustralya'ya yaklaşık 20 farklı ülkeden alışveriş merkezi projesinin çeşitli kategorilerde değerlendirildiği yarışmanın 'Tasarım ve Geliştirme' başlıklı kategorisindeki 'Yeni Perakende Merkezleri' başlığında Türkiye'den Forum Mersin'in dışında İstinye Park ve Meydan Alışveriş Merkezi finalist olarak yarışırken, sadece Meydan Alışveriş Merkezi 'Sürdürülebilirlik Ödülü'ne layık görüldü.
Alışveriş merkezleri projelerinin de değerlendirildiği 'ICSC Best of the Best Ödülleri'nde dünyanın farklı ülkelerindeki önde gelen alışveriş merkezleri mimari tasarımları, müşteri hizmetleri ve sürdürülebilirlik projeleri kapsamında değerlendirildi.