Hayırsevere teşekkür plaketi

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gökkuzluk yaylası yolu üzeri Gengelli mevkiine çeşme yaptıran emekli Halk Eğitim Merkezi Müdürü

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gökkuzluk yaylası yolu üzeri Gengelli mevkiine çeşme yaptıran emekli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Kaya'ya teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninde konuşan Kaymakam Muhittin Pamuk, "Toplumun güzelliklere kavuşmasında hayır sahiplerinin yeri önemlidir. Hayırseverler gerçekten elleri, alınları öpülecek insanlardır. Emekli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Kaya bey bir öneri ile geldiğinde biz de memnuniyetle kabul ettik. Sonuçta bölge insanının faydalanacağı çok güzel bir çeşme ortaya çıktı. Çeşmeyi yerinde inceledim ve çok kaliteli bir suyu var. Kendisine toplum ve kamu yararına yaptığı bu örnek davranıştan dolayı şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Pamuk ayrıca, çeşmenin civarına bir yangın havuzunun yanı sıra çardaklar yapılarak, burasının ilçe halkının hoşça vakit geçireceği bir mesire alanına dönüştürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.