Hayırseverden Çocuk Yuvasına Bağış Sözü

Muğla'da, "Yarınlar İçin Önce Çocuklar Projesi" kapsamında, hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen etkinliklere bir yenisi deha eklendi

Hayırseverden Çocuk Yuvasına Bağış Sözü
Muğla'da, "Yarınlar İçin Önce Çocuklar Projesi" kapsamında, hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen etkinliklere bir yenisi deha eklendi. Muğla'nın örnek girişimcileri arasında yer alan, Özcanlar firması tarafından yaptırılan "Menehan Evleri"nin açılışının ardından, aynı yerde, Zihinsel Engelliler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yararına kermes düzenlendi. Kermesin ve Menehan Evleri'nin açılışı, Muğla Vali Yardımcısı Dr. Mestan Yayman tarafından yapıldı.
Vali Yardımcısı Yayman'ın, hayırsever vatandaş İzzet Özcan'ı teşvik etmesiyle, hayırsever İzzet Özcan, Muğla Yetiştirme Yurdu'na bir apartman dairesi satın alarak, yetiştirme yurdundaki çocukların barınmaları ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için, bağışlama sözü verdi. Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, açılışta yaptığı konuşmasında "Zihinsel Engelliler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yararına düzenlenen kermese ilgi göstererek, katkıda bulunan tüm vatandaşlarımızı içtenlikle kutluyorum. Bu gibi etkinliklerde, engelli vatandaşlarımızın toplumun önemli bir parçasını oluşturduğu unutulmaması ve gereken duyarlılığın gösterilmesi gerekiyor. Muğla'nın örnek girişimcileri arasında yer alan Özcanlar firması adına, hayırsever yurttaşımız İzzet Özcan, Muğla Çocuk Yetiştirme Yurdu'nun hizmetine sunulmak ve "Öğrenci Evi" olarak kullanılmak üzere, bir apartman dairesini satın alıp, bağışlama sözü verdi" dedi.