Geniş Aile'de Cevahir bunalımı

Geniş Aile'nin 46. bölümünde Şükufe'nin reddettiği Cevahir, bunalıma girdi.

Geniş Aile'de Cevahir bunalımı

Geniş Aile dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Şükufe'nin aşkına karşılık vermediği Cevahir, bunalıma girdi. Cevahir'in kendi kendisine konuştuğunu gören ailesi onu bir psikoloğa götürdü.
 
Doktor, Cevahir'in sevgilisi tarafından reddedilmesi nedeniyle kişilik bölünmesi yaşadığını söyledi ve tedavi için Cevahir'e ilaç verdi. İçindeki sesi dinlemeye devam eden Cevahir, ilaçları kullanmadı.

Önce kankası Ulvi'nin içine kurt düşürerek Koyu Bilal'in üstüne yolladı. Koyu Bilal ve Aytaç'ı da birbirine düşürdü. Kardeşi Zekai'yi tembihleyerek kız arkadaşı Tavşan'ı kaçırttı.

Bunlarla da yetinmeyen Cevahir, kardeşi Nazan'ın içine de kurt düşürdü. Nazan, Mürsel'in para kazanmak için halı sahalarda kalecilik yaptığını öğrendi.

İyice bunalıma giren Cavhir, son olarak da Şükufe'nin sevgilisi Aytaç'a saldırdıktan sonra eve gitti ve evdeki herkesi sandalyelere bağlayarak rehin aldı...

Cevahir'in bu halini gören Aytaç  Şükufe'yle, Ulvi de sevgilisi Sevim'le Cevahir'in evine geldi. Cevahir, elindeki silahı onlara da doğrulttu. Bu sırada Ulvi'nin sevgilisi Sevim elindeki jopla vurarak Cevahir'i bayılttı...

Daha sonra ev ahalisi Cevahir'i bağlayarak doktoru çağırdı. Doktor, Cevahi'ri eski haline döndürmek için tedaviye başladı.

Cevahir eski haline dönecek mi? Geniş Aile'nin 47. bölümünde neler olacak? Geniş Aile'nin 47. yeni bölümü 1 Haziran Salı günü ekranlara gelecek.

ULVİ SİLAH KUŞANDI TIKLA İZLE