Eğitim Yararına Kermes

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından eğitim yararına kermes düzenlendi.

Eğitim Yararına Kermes
Şehitler Mahallesi Şehitler Camii yanındaki Pazaryerinde düzenlenen kermeste hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan gözleme, köfte, dolma. Börek, pasta, kek, ev işi tarhana, salça, bulgur ve el işi ürünler ile döner ile satışı yapıldı.
Gıda kermesinin yurtlarda barınmakta olan öğrencilerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere her yıl düzenlediğini söyleyen Hisarcık Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Başkanı Hasan Güler, " Hisarcık'lı hayırsever hanımlar tarafından derneğimize teslim edilen bakliyat, ev işi tarhana, bulgur, salça, turşu ve el işi ürünler düzenlenen kermesle satışa sunulmuştur. Ayrıca bazı esnafların yardım amaçlı verdikleri giyim ve gıda malzemeleri de satışa sunuldu. Kermesten elde edeceğimiz gelir halen pansiyonlarımızda barınan fakir öğrencilerimizin eğitimi maksadıyla kullanılacaktır. Kermesimize gelerek bizlere katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.