Dubaililer'in Bursaspor aşkı

Bursa Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Dündar, birlik üyelerinden oluşan bir heyetle Dubai'ye inceleme gezisi düzenledi.

Birleşik Arap Emirlikle

Bursa Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Dündar, birlik üyelerinden oluşan bir heyetle Dubai'ye inceleme gezisi düzenledi.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Belediye Başkanı H.E. Hussein Nasser Lootah'ın daveti üzerine gerçekleştirilen geziye Başkan Dündar'ın yanı sıra Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Başkan Yardımcısı Hulusi Turan, İnegöl Belediye Meclis Üyesi Turgay Yel, Osmangazi Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kuş, Osmangazi Meclis Üyesi Abdurrahman Tığ, Yıldırım Meclis Üyesi Şevki Çelik ve Mithat Uzun katıldı.

Kentsel Yönetim, Kentleşme ve Sosyal Politikalar, Kentsel Teknik Altyapı, Ulaşım, Konut Arsa Üretim Politikaları, Afetlere Hazırlık ve Kentsel Risk Yönetimi ile Kentsel Tasarım konularında bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği gezi kapsamında Dubai ve Abu Dabi şehirlerini gezildi. Türkiye'nin Dubai Başkonsolosu Ümit Yalçın'la da bir araya gelen heyet, Başkonsolos Yalçın'ın da eşliğiyle Dubai Belediye Başkanı H.E. Hussein Nasser Lootah'ı ziyaret etti.

Dubai Belediye Başkanı Lootah, 12 bürokratıyla birlikte ağırladığı Bursa heyetini Bursaspor'un başarısı nedeniyle kutladı. Bursaspor'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileyen Lootah, Bursaspor'un başarılı olmasını canı gönülden istediklerini belirtti. Bursa'da oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını izlemek istediklerini belirten Lootah, böylece ikili ilişkileri daha da ileriye taşımış olacaklarını vurguladı.