Çağlar Birinci Galatasaray'da

Denizlisporlu Çağlar ile anlaşma sağlandı... Gaziantepsporlu Murat Ceylan için ise temaslar sürüyor...

Transfer dönemine hızlı giren Galatasaray, Denizlizspor'un savunma oyuncusu Çağlar Birinci ile anlaştı.

Yönetimin hedefindeki bir başka isim ise Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Murat Ceylan.

Musa Çağıran, Ali Turan, Serdar Özkan ve Mehmet Batdal'ı renklerine bağlayan sarı kırmızılı yönetim yeni bir isme daha imza attırdı.

Galatasaray yönetimi, bir süredir temasta olduğu Denizlispor'un başarılı savunma oyuncusu Çağlar Birinci ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor Altyapısından Yetişti
Trabzonspor'un altyapısından yetişen 25 yaşındaki Çağlar Birinci, bu sezon Bank Asya Birinci lige düşen Denizlispor'da savunmanın solunda görev yapıyordu.

İlk kez Fatih Terim döneminde A milli takıma çağrılan Çağlar Birinci, şu anda ay yıldızlı ekiple Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunuyor.

Murat Ceylan'da da Mesafe Alındı
Öte yandan Haldun Üstünel yönetimindeki transfer komitesi Çağlar Birinci'nin ardından genç bir yıldızı daha sarı kırmızılı renklere bağlama konusunda önemli bir mesafe kaydetti.

Gaziantepspor'un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Ceylan'ı transfer etmek için kolları sıvayan yönetimin Başkan İbrahim Kızıl ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldığı öğrenildi.

Uğur Uçar ve Emre Güngör'e Gaziantepspor Yolu Göründü
Sarı kırmızılı kulübün, bu transfere karşılık Uğur Uçar ve Emre Güngör'ü bonservisleriyle Gaziantepspor'a vermesi bekleniyor.

Servet: "Rijkard Kalırsa Ben Giderim"
Bu arada Milli takımın Amerika Birleşik Devletleri kampında bulunan Servet'in, menajeri aracılığıyla sarı kırmızılı yöneticilere haber gönderip "Rijkard kalırsa ben ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Uzun süredir Rus kulüplerinden Rubin Kazan'ın gündeminde yer alan başarılı defans oyuncusuna Bursaspor'un da talip olduğu belirtildi.
TRT