'Yaşamdan Kareler'

Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Op. Dr. Ceyhun İrgil, Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde çektiği fotoğraflarını 'Yaşamdan Kareler' adlı sergisinde sanatseverlerle buluşturdu.

'Yaşamdan Kareler'
  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar , Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ' nün de gezdiği sergide , 88 fotoğrafını sanatseverlerle paylaşan Ceyhun İrgil , eserlerinin gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi .
Hayatın farklı renklerini gözler önüne seren sergide , Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği ( BUFSAD ) ve Bursa Fotoimece Toğluluğu ( BURFOT ) üyesi de olan İrgil ' in Mısır ' dan Mostar ' a kadar gezdiği yerlerden çektiği doğa ve insan fotoğrafları yer alıyor . Fotoğraf sanatının kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu söyleyen İrgil ' in sergisi bir ay boyunca açık kalacak . Sergiden elde edilen gelir Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği ( Onko-Day ) ve Türk Anneler Derneği ' ne bağışlandı .