Uygur Tiyatrosu Edremit'te

Balıkesir'in Edremit Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde, Süheyl - Behzat Uygur Tiyatrosu, Ege Turnesi'nin son ayağında seyirci ile buluştu.

Uygur Tiyatrosu Edremit'te
  Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu ' nun Neil Simon ' un ' Odd Couple ' isimli eserinden uyarladığı ' Tuhaf İkili ' isimli oyunu ile Edremit ' te sahnelendi . ' Temizlik Hiç Bu Kadar Pislik Oluşturmamıştı ' konulu oyunun yönetmenliğini Nedim Doğan ve Behzat Uygur ' un yaptı . Süheyl Uygur , Behzat Uygur , Birol Engeler , Berat Yenilmez , Mustafa Önder Keskin , Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız ' ın rol aldığı 2 perdelik komedi oyunu , izleyenlerden büyük beğeni aldı .
Tek seansta sahnelenen " eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu olarak aynı evde kalmaya başlayan iki yakın arkadaşın yaşamından kesitlerin sunulduğu " oyun sık sık alkışlar ile kesildi . Şükrü Tunar Kültür Merkezi ' nde sahnelenen oyun sonrasında Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzoğlu ekibe teşekkürlerini ileterek çiçek hediye etti . Oyun sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler , Edremitli seyircileri ile güzel dakikalar geçirdiklerini ifade ederek , " Babam yıllarca geldi Edremit ' e . Edremitliler ve Edremitli tiyatro severler özellikle Nejat babayı çok severler yıllardan beri . Bizde kendi tiyatromuzda epeydir gelmiyorduk . Burada bu gün muhteşem bir tiyatro seyircisi vardı . Biz oyuncuları sahnede oynatan bir seyirci vardı . Seyirciler çok eğlendiler . Onlar eğlendikçe biz eğleniyoruz . Bu organizasyon çık kısa sürede gerçekleşti . 5 gün içinde biletlerin hemen tükenmiş olması bu sıcak havada kapalı salonda olmasına rağmen tıklım tıklım dolması bizleri çok mutlu etti tabii ki . Bu Ege turnemizin son ayağı idi . Oyunumuz 8 günlük bir ege turnesi sonrasında İstanbul ' da devam edecek . Haziran ayının ikinci yarısından sonra ise turnemizi tekrar yapacağız ve açık havalarda oynayacağız . Buradan başta Belediye Başkanımız Av . Tuncay Kılıç ve personeline bu etkinliğin gerçekleşmesinde gösterdikleri büyük çabadan dolayı teşekkür ediyoruz " dediler .