Minderin Şampiyonları Moral Depoladı

Güreşte büyük bir atılım gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu branştaki tüm sporcularını, zorlu şampiyonalar öncesinde bir araya getirerek moral depoladı.

  Son dönemde elde ettiği başarılarla Türk güreşinin lokomotifi haline gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü , önümüzdeki günlerde başlayacak zorlu şampiyonalar öncesi tüm sporcularını düzenlenen moral toplantısında bir araya getirdi . Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları Koordinatörü Hüsnü Oral , bünyesinde 15 Türkiye Şampiyonu bulunduran kulübün ülkemizin uluslararası alandaki geleceğini de garanti altına aldığını söyleyerek , " Kuşadası ' nda düzenlenecek Bayanlar Yıldız Güreş Milli Takım kampına davet edilen 30 sporcudan 18 ' inin İzmir Büyükşehir Belediyesi adına mücadele etmesi , bizim için büyük bir gurur kaynağıdır " diye konuştu . Mayıs ve Haziran aylarında erkek ve bayan kategorilerinde birçok önemli şampiyonanın düzenleneceğini belirten Hüsnü Oral , Avrupa , Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olan sporcuların artık ekonomik açıdan da büyük kazanımlar elde ettiğini , bu nedenle uluslararası alanda alınacak başarıların önem taşıdığını vurguladı .
Hüsnü Oral , moral toplantısına katılan İzmir Güreş İl Temsilcisi Hanefi Cengiz , Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap , Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Eren Gevgeli ve İZULAŞ Genel Müdürü Zeynel Canol ' un yanı sıra kulüp bünyesindeki antrenörlere de teşekkürlerini dile getirdi .