KPSS başvuruları bugün sona eriyor

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) ve 2010 Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) başvuru süresi bugün saat 17.00'de sona erecek.

KPSS başvuruları bugün sona eriyor
  2010 KPSS-Lisans ' a başvuracak adaylar iç ; in daha ö ; nce 10-21 Mayıs , DGS iç ; in de 10-20 Mayıs olarak belirlenen başvuru sü ; releri bugü ; n saat 17 . 00 ' ye kadar uzatılmıştı .

Sınavlara başvurular , Ö ; SYM sınav merkezi yö ; neticiliklerinin ve belirli ortaö ; ğretim kurumlarının aç ; tıkları başvuru merkezlerince yü ; rü ; tü ; lü ; yor . Başvuru merkezleri , Ö ; SYM ' nin http : //www . osym . gov . tr ' ' internet adresinde yer alıyor . Adaylar , kılavuz ile aday bilgi formuna da aynı adresten ulaşılabilecek . Kılavuzların dağıtımı ve satışı yapılmıyor .

BAŞVURU İŞLEMLERİ YARIN DA YAPILABİLECEK

Ö ; ğrenci Seç ; me ve Yerleştirme Merkezinden yapılan aç ; ıklamada , 2010-KPSS-Lisans ve 2010-DGS ' ye girmek isteyen adayların bankaya başvuru ü ; cretini yatırma sü ; resinin bugü ; n saat 17 . 00 ' de sona ereceği anımsatılarak , bu sü ; renin kesinlikle uzatılmayacağı vurgulandı .

Aç ; ıklamada , ancak başvuru ü ; cretini bugü ; n belirlenen saate kadar yatıran adayların başvuru işlemini yapabilmeleri iç ; in yarın akşama kadar sü ; re tanındığı bildirildi .

AA