Kemal Kılıçdaroğlu aslında emanetçi

Yenişafak gazetesi yazarı Fehmi Koru'nun ortaya attığı iddialar çok konuşulacak.

Kemal Kılıçdaroğlu aslında emanetçi
  CHP kurultayında genel başkan seç ; ilen Kemal Kılıç ; daroğlu ' nun ' emanetç ; i ' olduğunu sö ; yleyen Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Fehmi Koru , Demokrat Parti ' nin başına geç ; eceği sö ; ylenen ' Sü ; heyl Batum ' un CHP ' nin başına gelebileceğini sö ; yledi .

Fehmi Koru , Kanal 7 ' de yayınlanan Haber Saati programında ö ; nemli bir iddia ortaya attı . Geride bıraktığımız haftasonunda CHP kurultayında genel başkan seç ; ilen Kemal Kılıç ; daroğlu ' nun ' emanetç ; i ' olduğunu sö ; yleyen Koru , iddiasını şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; :

' ' Deniz Baykal ve partinin ileri gelenleri ' Bu bir operasyondur ' diyorlar . Komployla karşı karşıya olduklarını sö ; ylediler . Dostlarımla bunu konuştuğumda Kılıç ; daroğlu ' nun bu operasyonda CHP ' nin genel başkanı olamayacağını sö ; ylediler . ' Peki kim olacak bu lider? ' dediğimde de daha dü ; ne kadar Demokrat Parti ' nin başına geç ; eceği sö ; ylenen ' Sü ; heyl Batum ' dediler Batum şuan da CHP ' nin MKYK ü ; yesi olduysa doğrusu ' operasyon ' dedikleri şey ciddi olmalı . Belki de sağı CHP iç ; inde birleştirebilirler . DP de bu oluşuma sokulabilir . Kılıç ; daroğlu ' nun başkan seç ; ildikten sonra yaptığı konuşmayla DP lideri Cindoruk ' un sö ; ylemleri arasında bü ; yü ; k paralellikler var . '