Formula 1 pilotları yeşil sahaya iniyor

Dünyanın en ünlü F1 pilotları, Türkiye'nin All Stars Takımı ile yarın karşı karşıya geliyor.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) Nazi

Dünyanın en ünlü F1 pilotları, Türkiye'nin All Stars Takımı ile yarın karşı karşıya geliyor.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) Nazionale Pilotti ve Dünya Kupası Resmi Sponsoru Castrol'ün işbirliğiyle organize ettiği Formula Futbol Şöleni, yarın akşam saat 20.00'de Ali Sami Yen'de yapılıyor.

Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen 2010 Formula Futbol Şöleni'nde Türkiye'nin çeşitli alanlarda en ünlü isimlerinden oluşan ALL STARS Takımı, dünyaca ünlü F1 pilotlarıyla karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın gelirinin ise, UNICEF Türkiye ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na bağışlanacağı açıklandı.

Hünerlerini bu kez futbol sahasında sergileyecek olan F1 pistlerinin en hızlı pilotları, Türkiye'nin eski ünlü futbolcuları ile sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinden oluşan ALL STARS Takımı'yla çocuklara yardım için karşı karşıya gelecek.

Formula Pilotları takımında Formula 1'e 3 yıl ara verdikten sonra tekrar yarışmaya başlayan Micheal Schumacher de sahaya çıkacak. Schumacher'in yanında Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg ve Sebastien Vettel gibi yıldız isimler, İstanbul Park'tan önce yeşil sahalarda hünerlerini sergileyecek.

ALL STARS takımında ise Ege, Yılmaz Erdoğan, Sarp Apak, Kerem Alışık, Bedri Baykam, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu ve İlyas Tüfekçi gibi ünlü oyuncular, tiyatrocular, sporcular ve sürpriz isimler yer alıyor.

Yıldız F1 pilotları Schumacher, Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg ve Sebastien Vettel yeşil sahalarda hünerlerini sergileyecek.

BİLETLER BİLETİX'TE

Çocuklar yararına düzenlenen buluşmaya tüm sporseverler davet edilirken, organizasyon biletlerinin ise Biletix'te 10 TL ve 20 TL'den satışa sunulduğu belirtildi.

90 dakika boyunca gerçek bir mücadelenin yaşanacağı maç TRT ekranlarından canlı yayınlanırken, ulusal radyo ve televizyon kanalları da organizasyona destek verecekler. RTL'den de yayınlanacak olan bu anlamlı maçı yerli ve yabancı birçok basın mensubunun izlemesi bekleniyor.