2010 Ege İlleri 3. Tanıtım Sergisi

Aydın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 26-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan Ege İlleri 3. Tanıtım Sergisi'nde Aydın'ı tanıtacak.

2010 Ege İlleri 3. Tanıtım Sergisi
  Aydın ' ın yurtiçi tanıtımının daha etkin yapılması için çalışmalarını sürdüren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü , geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda 26-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Ankara ' da düzenlenecek Ege İlleri 3 . Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerine katılacak . Serginin açılış töreni 26 Mayıs 2010 Çarşamba günü saat 15 . 00 ' de Hipodrom ' da bulunan Atatürk Kültür Merkezi ' nde yapılacak .
Afyon , Denizli , İzmir , Kütahya , Manisa , Muğla ve Uşak illerinin de yer alacağı etkinliklerde ; Aydın ' ın tarih , deniz , sanat , kültür , doğa güzellikleri gibi turizm özellikleri sergilenecek ve antik kentleri , limanları ve tarım ürünleri tanıtılacaktır . Tarım ürünlerinden incir , zeytin , zeytinyağı , çilek , erik ikramlarıyla Aydın ' ın yerel ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak . Seramikçilik , iğne oyası ve tel kırma gibi yöresel el sanatlarımızın tanıtımı ustalarınca uygulamalı olarak yapılacak .