Kâğıthane'de PTT şubesine molotoflu saldırı

Terör örgütü yandaşları Kâğıthane'deki PTT şubesine molotof kokteylleriyle saldırı düzenledi. PTT şubesine daha önce de saldırı girişimleri olduğunu b

Terör örgütü yandaşları Kâğıthane'deki PTT şubesine molotof kokteylleriyle saldırı düzenledi. PTT şubesine daha önce de saldırı girişimleri olduğunu belirten mahalleli tepki gösterdi.

Nurtepe Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerindeki PTT şubesinin önüne gelen yüzleri maskeli yaklaşık 20 kişilik grup, saat 23.00 sıralarında ellerindeki molotof kokteyllerini 5 katlı binanın giriş katında bulunan postaneye attı. Atılan molotof kokteyllerinin etkisiyle PTT şubesi alev alev yandı.

Yangın nedeniyle panikleyen apartman sakinleri ve mahalleli polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Camı kırılan ve küçük çapta maddi hasar meydana gelen PTT şubesindeki yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede söndürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri de incelemelerde bulunup, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Şahısların molotof kokteylleriyle PTT şubesine saldırdığını belirten apartman sakinleri, yaşananlara tepki gösterdi. Mahalleli, daha önce de aynı şubeye birkaç defa molotoflu saldırı yapıldığını belirtti.