Twitter'da en çok konuşulan 4. konu oldu!

Dün başlayan CHP 33. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sürekli Recep Bey şeklinde seslenen Kılıçdaroğlu, internet üzerinde de rekor kırdı.

  Kılıç ; daroğlu ' nun kullandığı &ldquo ; Recep Bey&rdquo ; ifadesi dü ; nya genelinde 100 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan Twitter ' da dü ; n en ç ; ok konuşulan 4 ' ü ; ncü ; konu oldu .

Kılıç ; daroğlu ilk 10 listesine girmeyi başardı . Dü ; nya genelindeki Twitter kullanıcıları dü ; n hesaplarını aç ; tıkları zaman bu iki kelimeyi karşılarında buldular . Yabancı twitter kullanıcıları ' Recep Bey de ne demek? ' ( What is Recep Bey ) diye sormaya başladı . Yanıt Tü ; rkler ' den geldi . ' One Minute ' ç ; ıkışı hatırlatılarak ' Recep Bey is One Minute ' diye mesajlar gö ; nderildi .

Ayrıca ' What is Recep Bey ' diye bir de kullanıcı hesabı aç ; ıldı . Tü ; rk siyaseti de Twitter ' a hafta sonunda damgasını vurmuş oldu . Bir diğer paylaşım sitesi Facebook ' ta kurulan Kılıç ; daroğlu sayfası da dü ; n adeta patladı . 300 bin ü ; yeyi aşan sayfaya ö ; zellikle Kılıç ; daroğlu ' nun konuşma yaptığı dakikalarda binlerce kişi ü ; ye oldu .