Özgür Eller Atölyesi Erzurum'da

Öğretmenlerin sınıf içinde rahatlıkla uygulayabileceği fikir ve çalışmalar paylaşıldığı "Özgür Eller Atölyesi" Erzurum'da öğretmenleri buluşturdu.

  Umur A . Ş . ' nin sınıf içinde uygulanan el becerisi çalışmaları konusunda öğretmenlere destek sunmak amacıyla geliştirdiği " Özgür Eller Atölyesi " , bu yıl da Türkiye ' nin dört bir yanını dolaşmaya devam ediyor . Geçtiğimiz günlerde Antalya ve Denizli ' de düzenlenen Özgür Eller Atölyesi , bugün Erzurum ' da öğretmenler ile buluştu . Atölye çalışması Erzurum Palandöken Palan Otel ' de yapıldı .
Çocukların kullanımına uygun ürünlerle yürütülen atölye çalışmalarında , öğretmenlerin sınıf içinde rahatlıkla uygulayabileceği fikir ve çalışmalar paylaşılıyor . Oluklu karton ve krepon kağıtları gibi malzemelerin kullanıldığı Özgür Eller Atölyesi ' nde öğretmenlere değişik malzemeler ile kesme , yapıştırma ve boyama teknikleri hakkında ayrıntılı bilgi veriliyor . Özgür Eller Atölyesi ' nin Haziran ayı sonunda dek İzmir , Bursa , Balıkesir , Ankara , Gaziantep , Tekirdağ , Konya ve İstanbul olmak üzere 8 ayrı ilde
daha öğretmenler ile buluşması planlanıyor .
Özgür Eller Atölyesi ' nin büyük heyecan verdiğini belirten Bilgi Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir , " Erzurum ' da öğretmenlerimiz ile buluşmasından son derece mutluyuz . Çocuklarımızın üreticiliklerinin artması ve el becerilerinin gelişmesi konusunda en büyük görevlerden biri de hiç şüphesiz öğretmenlerimize düşüyor . Öğretmenlerimizle paylaştığımız tüm aktivitelerin çocuklarımızın gelişimsel becerilerine doğrudan katkı sağlayacağının bilinciyle Özgür Eller Atölyesi ' ni düzenleyip Türkiye ' nin dört
bir yanına erişmesi amaçlanıyor . Özgür Eller Atölye çalışmalarında kullandığımız tüm ürünler çocuklarımızın güvenli bir şekilde kullanabilmesi amacıyla geliştirilmiş ve Avrupa Birliği ( AB ) standartlarında üretilmiştir " dedi .