Adana'daki Kayserililer buluştu

Adana'daki Kayserilerin kurduğu Kayseri Erciyes Anadolu Kulubü Derneği, hemşehrilerini biraraya getirdi.

Seyhan Otel'de gerçekleştirilen dayanışma p

  Adana ' daki Kayserilerin kurduğu Kayseri Erciyes Anadolu Kulubü Derneği , hemşehrilerini biraraya getirdi .

Seyhan Otel ' de gerçekleştirilen dayanışma programına Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak da katıldı . Özhaseki ve Boydak ' a , Kayseri ' ye katkılarından dolayı plaket verildi .

Dernek Başkanı Zekeriya Akmeşe , konuşmasında , Kayseri kültürünü yaşatmak istediklerini belirterek , Kayserilinin zorlukları aşma , başarıya koşma , kıvrak zeka ve ticari başarısını gösterme çabasında olduklarını söyledi .

Yıllar önce mantısı , pastırma ve sucuğu ile ünlü Kayseri ' nin , yalnız Türkiye ' de değil dünyada ' marka ' kent olduğuna dikkat çeken Akmeşe , " Adana ' daki Kayserililer olarak bu şehrimizin kalkınması ve marka bir kent olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz . Kayserili hemşehrilerimiz , Adana ' nın sanayi , ticaret ve müteahhitlik gibi sektörlerinin gelişmesine katkı sağlayıp çalışkanlık ve davranışlarla Adana ' ya örnek olmuşlardır . " diye konuştu .

Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki , Adana ' daki Kayserililer ile biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi .

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise kendilerine gösterilen vefaya teşekkür etti . Programa , Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci , Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık da katıldı .