Yolcu otobüsü devrildi:34 yaralı

Çankırı Çerkeş Karayolu Aliözü mevkiinde İstanbul'a bavul ticareti için gelen Gürcistanlı'yı taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 34 kişi yaralandı.Yara

  Çankırı Çerkeş Karayolu Aliözü mevkiinde İstanbul ' a bavul ticareti için gelen Gürcistanlı ' yı taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 34 kişi yaralandı . Yaralıların arasında durumu ağır olanlar bulunuyor .

Gürcistan ' dan İstanbul ' a bavul ticareti için gelenleri taşıyan Tuncay Çakan ' ın kullandığı 34 VA 9076 plakalı yolcu otobüsü havanında yağmurlu olması nedeniyle Çankırı Çerkeş karayolu Aliözü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle devrildi . Devrilen otobüs bir süre sürüklendi .

Otobüste bulunan 50 Gürcistan vatandaşından 34 ' ü yaralandı . Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi . Yaralılara ilk müdahale Çerkeş Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra yaralılar Karabük Çankırı ve Ankara ya sevk edildi . Durumunu ağır olan yaralıların Ankara ya sevk edildiği ve 5 kişinin hayati tehlikelerin bulunduğu belirtildi . Karabük ' e ise 16 yaralının sevk edildiği ve sevk edilenler arasında bulunan Gül Nara isimli kadının durumunun ağır olduğu belirtildi . Yaralılar arasında çocuklar da bulunuyor .

Yaralılardan Madona Kokala isimli kadın , kaza anını şöyle anlattı : " Otobüs birden bire devrildi , sonra uzun süre gitti durdu , 50 kişi var hepsi problemli . "