TŞOF Başkanı Apaydın'a Hatay'dan destek sözü geldi

Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Haziran'da yapılacak Genel Kurul öncesinde geldiği Hatay'dan destek sözü ald

  Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın , 1 Haziran ' da yapılacak Genel Kurul öncesinde geldiği Hatay ' dan destek sözü aldı .

Antakya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz tarafından karşılanan Apaydın , başkanlık seçimlerinde kendisine destek istedi .

Apaydın , 3 yıllık görev süresi içerisinde esnafın sorunları için yoğun çaba sarf ettiğini belirterek şöyle devam etti : " Bu çabalar sonucunda bir kısmı Siyasilere bir kısmı da Bürokratlara takıldığını söyleyen Apaydın , Esnafımızın çözümü noktasında yapacak daha çok işimiz var . " diye konuştu .

Yıllar önce çıkartılan kanunlarla işlerin yürütülmeye çalışıldığına da sözlerinde değinen Apaydın , kanunların sadece çıkarılmış olmak için çıkarılmaması gerektiğini kanunun işleyip işlemeyeceğinin de mutlaka göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi .

TSOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın , mevcut siyasi iktidar tarafından çıkartılan kanunların esnafa ne getirip ne götüreceğinin sorgulanması gerektiğini de ifade ederek , " Zira kanun çıkardık , rahat bir nefes alın demek büyük bir hatadır . " dedi .

Karayollarında yük taşıyarak evlerine ekmek götürmek için çaba sarf edenler içinde mutlaka yeni yasaların hazırlanması gerektiğine de işaret eden Apaydın , " Eski yasalar Esnafımızda bir şey getirmedi . Aksine çok şeyler götürdü . Mevcut siyasi iktidar yeni yasalarla esnafımızı desteklemez ise yakın gelecekte esnaf diye bir şey kalmayacak . Esnafın kalkınması yönünde mutlaka yeni yasalar çıkartılmalıdır . 57 . Hükümet esnafımıza yönelik bir çok kanunlar çıkardı . Çıkan kanunlar esnafımıza çok rahat nefes aldırırken evine de rahat bir ekmek götürebiliyordu . Dönemim Bakanı Sadettin Tantan , esnafımız için çok çaba sarf etti . 57 . Hükümetin çıkardığı yasalarla bugünlere kadar geldik . Ancak şu anki durum göz önüne alındığında mevcut iktidar esnafa rahat nefes aldırmak için artık harekete geçmeli . " şeklinde konuştu .

1 Haziran da yapılacak genel kurulda Genel Başkan adayı olduğunu söyleyen Fevzi Apaydın , Genel Başkanlığa seçilmesi durumunda tüm illerde bulunan TŞOF ' a bağlı oda başkanları ve esnafın rahat bir nefes alması için yoğun bir çaba sarf etmeye devam edeceğini ve genel kuruldan zaferle çıkacağına inandığını belirterek Hataylı oda başkanlarından destek istedi .

Genel Başkan Apaydın ' ın ziyaretinde " Medeniyetler Şehri Hatay siz ve ekibinize tam destek verecektir . " diyen Antakya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz , Hatay genelindeki tüm oda başkanlarının da aynı kanaati taşıdığını söyledi .

Ziyarette MHP Hatay Milletvekili İzzeddin Yılmaz , HESOB Başkanı Kadir Teksöz ve Antakya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aziz Yılmaz , Genel başkan Fevzi Apaydın ' a günün anısına bir plaket verdiler .