Süperonline'den ödüllü online LYS

Telekom operatörü Superonline, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) hazırlanan öğrencilerine online deneme sınavı ve eğitim paketi hizmeti sunuyor. Öğre

  Telekom operatörü Superonline , Lisans Yerleştirme Sınavı ' na ( LYS ) hazırlanan öğrencilerine online deneme sınavı ve eğitim paketi hizmeti sunuyor . Öğrenciler bu sistemden 10 TL karşılığında yararlanabiliyor . Şirket , sınavlarda en yüksek iki dereceyi paylaşan öğrencilere de LG netbook hediye edecek .

Üniversite yerleştirme ikinci basamak sınavı LYS ' ye hazırlanan öğrenciler , Superonline ' ın internet sitesinden yapılacak online sınavla kendilerini deneyebilecek , özel eğitim programlarıyla bilgilerini zenginleştirebilecek . Superonline , Kavrakoğlu ve Fen Bilimleri Dershaneleri işbirliğiyle hazırlanan 4 ayrı sınavın en az 3 tanesine katılanlar arasından TM , TS ve FM alanlarında ilk iki dereceyi paylaşan öğrencilere LG netbook hediye edecek .

Superonline ADSL ve Fiber İnternet abonelerinin yararlanabileceği 1 sınav ve 1 haftalık eğitim programına , öğrenciler 10 TL ödeyerek sahip olabilecek . İlk sınavın 24 Mayıs ' ta yapılacağı uygulama kapsamında diğer sınav tarihleri 31 Mayıs , 7 ve 14 Haziran olarak belirlendi . Saat 17 . 00 ' de başlayacak sınavlara bütün öğrenciler eşzamanlı girerek , gerçek bir sınav deneyimi kazanma imkânı bulacak .