Narlıdere'de çiçekler açtı

Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali'nin son gününde en güzel çiçek yarışmasında, çiçek coşkusu yaşandı. İzmir Çiçekçiler Odası ve Flora Çi

  Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali ' nin son gününde en güzel çiçek yarışmasında , çiçek coşkusu yaşandı . İzmir Çiçekçiler Odası ve Flora Çiçekçiler Kooperatifi ' nin destek verdiği en güzel çiçek yarışmasında , Narlıdere çiçek bahçesine dönüştü . Gelin Buketi yarışmasında kalfaların , hazırladıkları buketleri , tıpkı gelinler gibi seyircilere atması ilginç bir manzaraya yol açtı . Çiçeklerin kapışıldığı yarışma sonunda , konuşmacılar çiçeğin önemi ve yetiştirme zorluklarına değindi .

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ' un yanı sıra kaymakam Hasan Gürsoy , İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirkurt , Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Dülger , Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile vatandaşların izlediği yarışmada 50 ' i aşkın çiçek üreticisi dereceye girmek için ter döktü . Yarışmaya katılanlardan üreticiler , Gül , Karanfil , Gelbera , Oryantel Lilyum , Yeşillik , Glayör , Biçme Pat , Asyatik Lilyum dallarında , Çiçekçi kalfaları da Arajman , Buket , Gelin buketi dallarında yarıştı . Dereceye girenler ödüllendirildi .