Millet lafa değil işe bakıyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''CHP'nin iktidar ortağı olduğu 70'li yılların sonları felaketler dönemidir'' dedi.

  Akdağ , CHP ' nin Tü ; rkiye ' de iktidara geldiği veya iktidar ortağı olduğu her dö ; nemin yokluk , yoksulluk , sefalet ve yolsuzluk dö ; nemi olduğunu ileri sü ; rdü ; .

Akdağ , CHP Genel Başkanlığına seç ; ilen Kemal Kılıç ; daroğlu ' nu eleştirerek , ' ' Hep bildik şeyleri sö ; ylemektedir . Millet lafa değil , işe bakıyor . Bunun bir atasö ; zü ; de var , ' Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz ' . CHP ' nin Tü ; rkiye ' de iktidar olduğu veya iktidar ortağı olduğu her dö ; nem yokluk , yoksulluk , sefalet ve yolsuzluk dö ; nemi olmuştur ' ' dedi .

Akdağ , şö ; yle konuştu :

' ' Vatandaşın kuru lafa karnı tok . Şimdi CHP ' de lider olarak pompalanan ne rü ; zgarı ise işte ' bü ; yü ; k rü ; zgar aldı ' falan diye malum basının şişirmeye ç ; alıştığı biri zaten sö ; ylediklerine biraz kulak kabartalım . Hep bildik şeyleri sö ; ylemektedir . Millet lafa değil işe bakıyor . Biz sö ; ylediğimizde bazen ü ; zü ; lü ; yorlar ve sö ; yleniyorlar , ama DP ' den ö ; nce Tü ; rkiye ' nin hali perişandır . Anadolu adeta bir yangın yeridir . Milletimiz ekmeğe karneyle ulaşır hale gelmiştir . Bunları bize hem dedelerimiz anlattı hem de babalarımız anlattı . CHP ' nin iktidar ortağı olduğu 70 ' li yılların sonları yine bir felaketler dö ; nemidir . Birilerinin beylik ve hamaset kokan laflar yerine yarın iktidar talibiyseler eğer , AK Parti ' nin yaptıklarını nasıl ileriye gö ; tü ; rebileceklerini ifade etmelerini bekliyoruz . '

AA