İpler onun elinde - SPOR

Şampiyonluğu kaçıran Fener’de Aykut Kocaman operasyon için düğmeye bastı



Şampiyonluğu kaçıran Fener’de Aykut Kocaman operasyon için düğmeye bastı

Aziz Yıldırım’ın rapor istediği Sportif Direktör; Güiza, Deivid ve Bilica’nın satılmasını, Ali, Vederson, Önder ve Deniz’le yolların ayrılmasını önerdi

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman fırtınası esiyor. Sezon içinde Daum’la yetki sorunu yaşayan Kocaman, Alman hocanın ipinin çekilmesinden sonra tüm dizginleri eline aldı. Başkan Aziz Yıldırım, adı teknik direktörlük için de geçen spotif direktörden kalacakları ve gidecekleri belirlemesi için geniş kapsamlı bir rapor istedi. 

ÖNDER, ALİ BİLGİN VE DENİZ BARIŞ GİTMELİ

Sezon başında Yıldırım’ın sportif direktörlüğe getirip, “futboldan sen sorumlusun” dediği Aykut Kocaman’ın hazırladığı raporda kaçan şampiyonluğun nedenlerinin yanı sıra transfer konusunda da açıklamalar yer aldığı belirtildi. Kocaman’ın, Ali Bilgin, Önder, Vederson, Bekir ve Deniz’in gönderilmesini istediği gelen bilgiler arasında.

VERİMSİZ DANİEL GÜİZA VE DEİVİD  HEMEN SATILSIN

Yabancılardan Deivid’le yolların ayrılması yönünde görüş belirten Sportif Direktör’ün, “Lugano, Santos ve Alex dışındaki oyunculardan Güiza ve Bilica satılsın. Baroni’ye çok para verildi. Müşteri bulunursa gönderilebilir. Özer ve Gökhan Gönül kalmalı. Selçuk da iyi bir alternatif, kalmasında yarar var” dediği öğrenildi.  • AYGÜN ÖZİPEK

Daum’u kimse yolcu etmedi!

Fenerbahçe’de kaçan şampiyonluktan sonra “İstenmeyen hoca” ilan edilen Teknik Direktör Christoph Daum dün sabah İstanbul’dan ayrıldı. Eşi ve çocukları ile Atatürk Havaalanı’ndan uçağa binen Alman hocayı, antrenör Ayhan Tumani’nin dışında Fener’den kimse yolcu etmeye gelmedi. Bu arada Alman basınında yer alan haberlere göre tecrübeli çalıştırıcının ya kendisine sezon ortasında da talip olan Hamburg’a ya da yine kendisine kapıları yeniden açan Köln’e gideceği ifade ediliyor. 

 

Star Gazete