Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek. (10.00)

TOBB, genel kurulu TOBB ETÜ'de yapılacak. TOBB, ge

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek. (10.00)

TOBB, genel kurulu TOBB ETÜ'de yapılacak. TOBB, genel kuruluna Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılması bekleniyor. (09.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İstanbul Somali Konferansı katılımcıları ile İstanbul'da öğle yemeğinde bir araya gelecek. Başbakan Erdoğan, İstanbul'da BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile görüşecek, Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner'i kabul edecek, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ile bir araya gelecek. (09.30 - 13.30 - 15.30 - 16.15 - 17.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC'de Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer, Başbakan İrsen Küçük ile görüşecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un da katılacağı Birleşmiş Milletler İstanbul Somali Konferansı'nda konuşma yapacak.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Afyonkarahisar'da Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Akdağ daha sonra sağlık çalışanları ile Afyon Lisesi'nde toplantı yapacak. Ardından, 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında inceleme de bulunacak. (12.00-13.00-14.00-14.45-17.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da 18. Uluslararası Çevre Proje Olimpiyatı ödül törenine katılacak. (11.00)

Zonguldak'taki maden ocağında meydana gelen grizu patlamasından sonra ulaşılamayan iki madenciyi arama-kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

Türk- İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu'nun katılımıylma TES-İŞ Genel Kurul toplantısı Polat Rönesans Otel'de gerçekleştirilecek.(10.00)

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği, yapılan uyuşturucu operasyonu ile ilgili açıklama yapacak. (10.30)

Milli Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül Bucaspor klubünü ziyaret edecek. (17.00)

Bank Asya 1. Lig play-off grubunda Karşıyaka ile Adanaspor karşı karşıya gelecek. (17.00)

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin ikinci maçında Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelecek. (18.00)

A Milli Futbol Takımı hazırlık kampı ve özel maçlar için bulunduğu ABD'de Çek Cumhuriyeti ile özel maçta karşı karşıya gelecek. (19.30)

Şampiyonlar Ligi'nde İnter ile Bayern Münih final maçında karşı karşıya gelecek. (21.45)