Brütüs'lerine baksınlar

'KRİMİNAL BÜRO'YU TANIMAM'



PARTİSİNİN dün yapılan İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başbakan Erdoğan, CHP'de yaşanan gelişmelere ilişkin düşüncelerini açıkladı. CHP Genel Sekreteri Önder Sav'a 'Brütüs' iması yapan Erdoğan, şunları söyledi:
'Ana muhalefet partisinde yaşanan gelişmeleri milletimiz ibretle izliyor. Son derece şaşırtıcı biçimde önce eski CHP lideri, ardından yandaş medyaları bu çirkin hadiseden dolayı AK Parti'yi karalamaya kalkıştılar.

'KRİMİNAL BÜRO'YU TANIMAM'
Çeşitli kriminal incelemelerde bulunan bir kuruluşun temsilcileri dün benimle ilgili de değerlendirmeler yapmış. Ben hiç hatırlamıyorum. Tanımıyorum.

'SENİN MEMURUN MUYUM?'
Ne dediler? 'Başbakan bunu ortayla çıkarmalıdır'. Ben senin memurun muyum yahu? Bu işi ortaya çıkaracak olan yargıdır.

'CHP'DEKİ BRÜTÜSLER'
Şimdi yıkılanlar AK Parti'ye çamur atacaklarına önce o Brütüslere baksınlar. Kendisine kazan kaldıranlara, 'geri dönme' çağrısı yapanlara, milletvekillerine baksınlar.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ
Tespit yapıp çözüm üretmedikten sonra benim milletimi aldatamazsın. 'İşsizlik bu ülkenin sorunudur.'  Bunu senin söylemene gerek yok ki, bunu elalem biliyor. Nasıl çözeceksin onu anlat. 'Biz iktidar olduğumuz zaman onu göstereceğiz.' İktidar olamayacaksın ki. Yolunu göster, yolunu.' ANKARA

 


Akşam