Başbakan Erdoğan'ın Kızlarından 'Biz Gönüllüyüz, Biz Öğretiriz' Projesine Destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızları Esra Erdoğan Albayrak ve Sümeyye Erdoğan, Ümraniye Belediyesi'nin bedensel engellilerin eğitimi için başlattığı 'Biz Gönüllüyüz, Biz Öğretiriz' projesine destek verdi

Başbakan Erdoğan'ın Kızlarından 'Biz Gönüllüyüz, Biz Öğretiriz' Projesine Destek
  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın kızları Esra Erdoğan Albayrak ve Sü ; meyye Erdoğan , Ü ; mraniye Belediyesi ' nin bedensel engellilerin eğitimi iç ; in başlattığı ' Biz Gö ; nü ; llü ; yü ; z , Biz Ö ; ğretiriz ' projesine destek verdi .
Eğitimi , ilç ; ede yaşayan ve okula gidemeyen engelli vatandaşların ayağına gö ; tü ; rmeyi amaç ; layan proje kapsamında The Plaza Otel ' de gerç ; ekleştirilen etkinliğe Erdoğan ' ın kızlarının yanı sıra , gö ; rme engelli sanatç ; ı Metin Şentü ; rk de katıldı .
Konuşma yapan Ü ; mraniye Belediye Başkanı Hasan Can , proje ile eve bağlı yaşayan fiziksel engellilere evlerinde okuma yazma imkanı sağlayacaklarını sö ; yledi . Can , verilecek eğitimin ardından yapılacak sınav sonuç ; larına gö ; re , engellilere sertifika verileceğini de belirtti .
Başbakan Erdoğan ' ın kızları Esra Erdoğan Albayrak ve Sü ; meyye Erdoğan da yaptıkları konuşmalarla , engelliler iç ; in bü ; yü ; k umut olan projeye destek verdiklerini belirtti . Esra Erdoğan Albayrak , etkinlikte hazır bulunan sanatç ; ı Metin Şentü ; rk ' ü ; n , gö ; rme engelli olmasına rağmen kırdığı hız rekoruyla Guiennes Rekorlar Kitabı ' na girmeyi başardığını hatırlatarak , ' Kim bilir aramızda bu veya benzeri tü ; rde başarılara imza atabilecek kaç ; arkadaşımız vardır ' dedi . Projeye başından beri gö ; nü ; lden destek verdiğini
belirten Sü ; meyye Erdoğan da , fiziksel engellerin , kişinin ideallerini ve hayallerini gerç ; ekleştirmesi iç ; in bir engel olmadığını sö ; yledi .
Metin Şentü ; rk ise ' Gö ; rme engelli olmama rağmen hedeflerim vardı . O hedefe iradeyle yü ; rü ; dü ; m ve başardım . Buradaki bü ; tü ; n arkadaşlarım da benim gibi dü ; şü ; nmeli ' diye konuştu .