Akdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri Afyonkarahisar

-AKDAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ AFYONKARAHİSAR (A.A) - 22.05.2010 - SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ, 'CHP'NİN İKTİDAR ORTAĞI OLDUĞU 70'Lİ YILLARIN SON-

 

-AKDAĞ ' DAN KILIÇDAROĞLU ' NA ELEŞTİRİ

AFYONKARAHİSAR ( A . A ) - 22 . 05 . 2010 - Sağlık Bakanı Recep Akdağ , ' CHP ' nin iktidar ortağı olduğu 70 ' li yılların sonları felaketler dönemidir ' dedi .

Akdağ , CHP ' nin Türkiye ' de iktidara geldiği veya iktidar ortağı olduğu her dönemin yokluk , yoksulluk , sefalet ve yolsuzluk dönemi olduğunu ileri sürdü .

Akdağ , CHP Genel Başkanlığına seçilen Kemal Kılıçdaroğlu ' nu eleştirerek , ' Hep bildik şeyleri söylemektedir . Millet lafa değil , işe bakıyor . Bunun bir atasözü de var , ' Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz ' . CHP ' nin Türkiye ' de iktidar olduğu veya iktidar ortağı olduğu her dönem yokluk , yoksulluk , sefalet ve yolsuzluk dönemi olmuştur ' dedi .

Akdağ , şöyle konuştu :

' Vatandaşın kuru lafa karnı tok . Şimdi CHP ' de lider olarak pompalanan ne rüzgarı ise işte ' büyük rüzgar aldı ' falan diye malum bir basının şişirmeye çalıştığı bir zatın söylediklerine biraz kulak kabartalım . Hep bildik şeyleri söylemektedir . Millet lafa değil işe bakıyor . Biz söylediğimizde bazen üzülüyorlar ve söyleniyorlar , ama DP ' den önce Türkiye ' nin hali perişandır . Anadolu adeta bir yangın yeridir . Milletimiz ekmeğe karneyle ulaşır hale gelmiştir . Bunları bize hem dedelerimiz anlattı hem de babalarımız anlattı . CHP ' nin iktidar ortağı olduğu 70 ' li yılların sonları yine bir felaketler dönemidir . Birilerinin beylik ve hamaset kokan laflar yerine yarın iktidar talibiyseler eğer , AK Parti ' nin yaptıklarını nasıl ileriye götürebileceklerini ifade etmelerini bekliyoruz . "

22 . 05 . 2010 18 : 34 : 25