2010 Dünya Kupası'na Doğru

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU -C GRUBUNUN FAVORİLERİ, SÜRPRİZ ADAYLARI VE ANALİZİ ANKARA (A.A) - 22.05.2010 - ÇAĞ AKSEL ATAY - 2010 DÜNYA KUPASI, 11 HA

 

-2010 DÜNYA KUPASI ' NA DOĞRU

-C GRUBUNUN FAVORİLERİ , SÜRPRİZ ADAYLARI VE ANALİZİ

ANKARA ( A . A ) - 22 . 05 . 2010 - Çağ Aksel Atay - 2010 Dünya Kupası , 11 Haziran ' da başlayacak ve tam bir ay sonra yapılacak final maçıyla sahibini bulacak .

Kupa mücadelesine katılan ülkeler , 4 ' er takımlı 8 grupta ilk ikiye girmek için mücadele edecek .

C Grubu ' nda yer alan favori ülkeler , sürpriz adayları ve analizi şöyle ;

İngiltere - ABD - Cezayir - Slovenya

-------------------------------------

İngiltere , gruptaki herhangi bir rakibinden çekinmiyor . Sadece grubunun değil , kupanın da favorileri arasında gösterilen İngiltere ' nin , hem rakiplerini rahat bir şekilde geçeceği , hem de 1950 yılındaki 1-0 ' lık yenilginin intikamını ABD ' den alacağı düşünülüyor .

Dünya kupalarına 6 . kez katılan ABD , grupta şans tanınan ikinci ülke . Fizik gücü yüksek ABD , gerçekten yenilmesi güç bir takımla katılıyor Dünya Kupası ' na .

Orta sahada liderlik vasıflarına sahip yetenekli bir oyuncunun eksikliğini hisseden ABD , iyi organize olmuş rakiplerine , buradan doğan sorunlarla teslim oluyor .

Cezayir , grubun zayıf ekiplerinden . Cezayir ' in , tüm olumsuz yorumlara rağmen grupta sürpriz yapma kapasitesine sahip . Avrupa ' nın çeşitli kulüplerinde top koşturan kaliteli oyunculara sahip Cezayir , tüm tahminleri boşa çıkartabilir .

Avrupa ' nın orta sınıf takımlarından birine sahip olan Slovenya , gününde olursa sürprize imza atabilir . Ancak güçlü ve organize ekipler karşısında bir anda dağılabiliyor . Slovenya ' nın gruptan çıkması büyük bir başarı olur .

İzlenmesi tavsiye edilen oyuncular : Wayne Rooney ( İngiltere ) , Frank Lampard ( İngiltere ) , Landon Donovan ( ABD ) , Tim Howard ( ABD ) , Karim Ziani ( Cezayir ) , Robert Koren ( Slovenya )

Grup tahmini : 1- İngiltere

2- ABD

( ÇAĞ-MTE )

22 . 05 . 2010 10 : 11 : 33