Yıldırım'a protesto - SPOR

Beşiktaş, F.Bahçe Başkanı ile aynı ortamda bulunmayacak



Beşiktaş, F.Bahçe Başkanı ile aynı ortamda bulunmayacak

Yönetim “Rüştü’nün yediği gol şaibelidir” diyen Aziz Yıldırım’ı boykot etmek için, başkanı olduğu Kulüpler Birliği’ne katılmayacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Rüştü’yü suçlamasına Beşiktaş sert çıktı. “Yıldırım travmatik etkiden kurtulamamış” diye başlayan resmi sitedeki yazıda, “F.Bahçe Başkanı sorumluluğu başkalarının üzerine atarak kendini aklama ve gündem değiştirme telaşına girmiştir. Sadece ‘Ben ve Fenerbahçe’ merkezli  bir anlayış Türk futboluna zarar verir. Bu kompleksli yapının, Kulüpler Birliği Başkanlığı makamını taşıyamadığını üzülerek izlemekteyiz. Kulübümüz bundan sonra birlik toplantılarına başkanlık düzeyinde katılmayacak” denildi. 

MESAJLARI KARŞILAŞTIRIN

Basın Sözcüsü Mete Düren de mesaj olayına açıklık getirdi. “Fenerbahçe kaçan şampiyonluktan sonra gündem değiştiriyor. Yönetim toplantısında Rüştü’yü de dinledik” diyen Düren, sözlerini şöyle sürdürdü: “Asıl konuşulması gereken Ali Yıldırım’ın, Rüştü’nün evine neden gittiği ve ne konuştuğudur. Fenerbahçe, Rüştü’nün Ali Yıldırım’a attığı mesajı saptırıyor. Rüştü özür dilemiyor. ‘Beni yanlış tanımışsınız’ derken sitem ediyor. Aziz Yıldırım’ın elindeki mesajlarla bizdekileri karşılaştıralım.”

FEDERASYON soruşturma açtı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Rüştü’nün yediği goller şaibeli” sözleri için Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nca inceleme başlatıldı. Hukuk Kurulu, bu konuşmada suç veya hakaret unsuru bulursa, Aziz Yıldırım’ı PFDK’ya sevkedecek. Bu durumda ise Fenerbahçe Başkanı’na hak mahrumiyeti cezası gelmesi muhtemel... Ancak lig tatile girdiği için bu cezanın bir anlamı olmayacak. 

 

Star Gazete