Vali Güzeloğlu Canik'e Veda Etti

Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliği görevine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun'daki veda ziyaretleri kapsamında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu Canik'e Veda Etti
Samsun'daki dört yıllık görev süresinin ardından son çıkan Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliği görevine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun'daki veda ziyaretlerini sürdürüyor. Güzeloğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret ederek Canik'le vedalaştı. Güzeloğlu'na ziyaretinde Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan ile İlçe Emniyet Müdürü Musa Bozkurt eşlik etti.
Ziyarette Canik'teki heyecana dört yıl önce tanık olduğunu söyleyen Güzeloğlu, "Sosyal alt yapıdan eğitime, kentsel dönüşümden üst yapıya kadar Canik, kentin değişiminde ve gelişiminde öne çıkan, etkileyen, yönlendiren bir ilçemiz oldu. İlçede yapılan hizmetler Canik Başarı Üniversitesi ile zirveye ulaşmış ve çok iddialı bir üniversitenin alt yapı temeli atılmıştır. Bu çalışmalar ve çabalar birlikteliğin, azmin, inancın ve gayretin sonucudur. Canik bunu başarmış bir bütünlük olarak kentin gelişim aksında önemli bir alt yapı zenginliği sunan bir ilçe olarak bugün şehri hak ettiği bir noktaya taşımıştır" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Valimizin şehrimizde bıraktığı hoş seda bundan sonra da kuşkusuz sürecektir. Canik'te çok önemli dönüşümleri meydana getirirken birlikteliğin sonucu bu hizmetler hayat buldu. Valiliğimizin ilçemize eğitim alanında önemli katkıları olmuştur. Okul sayımız 7 iken bugün 16'ya ulaşmıştır. Mersin Valiliği'ne atanan Sayın Valimizin Mersin iline çok önemli katkılar sağlayacağına inancım sonsuz. Kendisini Samsunlu bir hemşehrimiz olarak görüyor ve Samsunlu hemşehrimizin Mersin'de görev yapacak olmasının gururunu yaşıyoruz. Canik halkı ve Canik Belediyesi çalışanları olarak Sayın Valimize ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Vali Güzeloğlu'na Samsun'a ve Canik'e katkılarından ötürü plaket takdim etti.