Vali Güzeloğlu Bafra'ya Veda Etti

Mersin Valiliği'ne atanan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bafra'ya gelerek veda ziyaretlerinde bulundu.

Vali Güzeloğlu Bafra'ya Veda Etti
Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu Kaymakamlık girişinde Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı Bafra Garnizon Komutanı Per. Yrb. İbrahim Dağtekin ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Meclis üyeleri, parti temsilcileri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri karşıladı. Topluca hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın makam odasına geçildi. Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı yaptığı konuşmada, Samsun Valisi Basri Güzeloğlu ile güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, Bafra'nın ve bulunduğu bölgenin kendisini her zaman minnet ve şükranla anacağını ifade etti.
İlçeye her gelişinde ayrı bir heyecan yaşadığını belirterek sözlerine başlayan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Samsun Valiliğim döneminde insana hizmeti ön planda tutmaya çalıştım ve bir ekip çalışması halinde önemli çalışmalara imza attık" dedi.
Bafra'nın genel anlamda çok önemli bir potansiyeli olduğunu, bunu en iyi şekilde değerlendirme gayreti çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Güzeloğlu, 4 yıllık görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Bu zaman sarfında yapılan çalışmalar sonucunda herkesten haklarını helal etmesini istedi. Konuşmalardan sonra Bafra Kaymakamı Boyacı, Vali Güzeloğlu'na Bafralılar adına hediyeler sundu.
Bafra Kaymakamlığı'ndan sonra Bafra Belediye Başkanlığı'na geçen Vali Güzeloğlu Bafra Belediyesi önünde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından karşılandı. Başkanlık makamında yapılan ziyarette ise Vali Güzeloğlu'na Başkan Şahin tarafından bir anı plaketi takdim edildi.
Güzeloğlu, Bafra'nın ardından Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerine veda ziyaretlerinde bulundu.