Son kale de düştü
İspanyol basını, Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Okçu'nun Güney Afrika'ya götürülmemesini 'sürpriz ancak akıllıca' diye niteledi
İspanyol basını, Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Okçu'nun Güney Afrika'ya götürülmemesini 'sürpriz ancak akıllıca' diye niteledi
Dünya Kupası listesini 30'dan 23'e indiren İspanya Teknik Direktörü Vicente del Bosque aday kadroda bulunan Fenerbahçeli Daniel Güiza'ya Dünya Kupası kadrosunda yer vermedi. Euro 2008'den beri sürekli kadroda bulunan Güiza'nın Güney Afrika'ya götürülmemesi İspanyol basınında sürpriz ancak akıllıca bir karar olarak değerlendirildi. Güiza'nın milli takıma değişiklik katan, son dakikalarda oyuna girerek ritmi hızlandıran ve takım arkadaşlarıyla çok iyi diyaloğu olan bir yapısı olduğuna dikkat çekilerek, İspanyol futbolcunun her zaman milli takımı düşünerek, Fenerbahçe'de kendini göstermeye çalıştığı belirtildi.
KALP DEĞİL KAFAYLA
DEL BOSQUE ise Güiza kararını 'İyi bir sezon geçirenler, daha kötü bir sezon geçirenlerin yerini alacaklar ve takımımızı güçlendirip, herhangi bir olasılıkta boşluğu dolduracaklar. Kalbimiz yardım etse de kafamızla düşünüyoruz. Dünya Kupası'na gidemeyecekler için kötü bir dönem olacağını biliyorum' diye değerlendirdi.
Akşam
