Manga'nın dansçı kızları

Oslo'da yapılacak 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Manga ile sahne alacak Güney Afrikalı dansçı Nathalie Marrable ve Kanadalı koreograf Genevieve Cleary, Manga'nın 'dünya grubu' olacağına inandıklarını belirtti.

Oslo'da yapılacak 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Manga ile sahne alacak Güney Afrikalı dansçı Nathalie Marrable ve Kanadalı koreograf Genevieve Cleary, Manga'nın "dünya grubu" olacağına inandıklarını belirtti. Michael Jackson, Biyonce, Bob Sinclair, Paul Oakenfold, David Guetta gibi ünlü sanatçıların koreografı ve yönetmeni Genevieve Cleary, Manga'nın seslendireceği "We Could Be The Same" adlı parçanın koreografisinin dinamik ve modern tarzda hazırlandığını anlattı.

Parçayla dünyaya bir mesaj vererek herkesi şaşırtmak istediklerini belirten Cleary, "Manga, kreatif, genç düşünceli, bizim neslimize uyum sağlayan bir grup. Gruptaki her birimiz değişik ülkelerden olmamıza rağmen, şarkıdaki "hepimiz aynı olabiliriz" sözleri yaptığımız işi yansıtıyor. Tecrübelerime dayanarak, dünya grubu olması için Manga'nın önünde hiçbir engel olmadığına inanıyorum. En çok dikkatimi çeken ise Türk geleneksel müziği ile modern ve Batı müziğini karıştırarak, başarı elde ediyorlar. Manga'nın dünya grubu olacağına inanıyorum" dedi.

Madonna, Justin Tımberlake, Jayz, Michael Buble, Celine Dion, London Westend ve ABD'de değişik bale gruplarında dans eden Nathalie Marrable da Manga gibi bir grup ile çalışmanın çok güzel olduğunu söyledi.

Güney Afrikalı ünlü dansçı, Manga'nın yaptığı müzik türünün çok ilginç olduğunu ancak uyum sağlamakta zorluk çekmediğini belirterek, "We Could Be The Same" adlı parçanın fikrini çok ilginç ve yerinde bulduğunu dile getirdi.

Anı zamanda değişik ünlü moda dergilerine yazan Nathalie Marrable, Eurovision Şarkı Yarışması'nda özellikle bir Türk grubunda yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


CNN Türk