Konyaspor, 'Süper Lige' İnanıyor

-KONYASPOR, 'SÜPER LİGE' İNANIYOR -SEZON BAŞINDAN BU YANA 3 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİREN, KALECİSİ ŞİKE  İDDİASIYLA TUTUKLANAN, YABANCI OYUNCUSU TRAFİ-K

-KONYASPOR, 'SÜPER LİGE' İNANIYOR

-SEZON BAŞINDAN BU YANA 3 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİREN, KALECİSİ ŞİKE 

İDDİASIYLA TUTUKLANAN, YABANCI OYUNCUSU TRAFİK KAZASI SONUCU SAHALARDAN 

UZAKLAŞAN KONYASPOR, PAZAR GÜNÜ ALTAY'A YENİLMEYİP OLİMPİYAT STADI'NDA

ŞÖLEN YAŞAMAK İSTİYOR

-KULÜP BAŞKANI KARAPINAR: 'BU KARNAVALI HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM. PAZAR 

AKŞAMI COŞKU YAŞAMAK İSTEYEN TÜM SPORSEVERLERİ OLİMPİYAT STADI'NA BEKLİYORUZ'

KONYA (A.A) - 21.05.2010 - Murat Aslan - Sezon başından bu yana 3 teknik direktör değiştiren, kalecisi şike iddiasıyla tutuklanan, yabancı oyuncusu trafik kazası sonucu sahalardan uzaklaşan Konyaspor, Pazar günü Altay ile yapacağı final maçında alacağı sonuçla Turkcell Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

2009-2010 sezonunda 'Süper Lig' parolasıyla Bank Asya 1. Lig'de teknik direktör Hüsnü Özkara ile start alan ve şanssızlıklarla yoluna devam eden Konyaspor, 3 teknik direktör değişikliğinin ardından Ziya Doğan ile Turkcell Super Lig yolunda Play Off'un en şanslı pozisyonunu yakaladı. 

Play Off'taki ilk maçında Adanaspor'u 3-1 yenerek büyük moral bulan Konyaspor, dün de Karşıyaka'yı 1-0'lık sonuçla geçti.

Kalecisi Recep Öztürk şike iddiasıyla tutuklanan, Hırvat asıllı Norveç vatandaşı Branimir Poljac 2 Nisan'da geçirdiği trafik kazası sonucu sahalardan uzaklaşan Yeşil-Beyaz renklere sahip Konyaspor, Play Off'ta elde ettiği avantajla, renkdaşı Bursapor gibi büyük bir sevinç yaşamaya hazırlanıyor. 

-PAZARA OLİMPİYAT STADI'NDA KARNAVAL HAZIRLIĞI-

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, yeşil-beyaz renkleri Süper Lig'e taşıyarak hem Konya'ya 'yeşil-beyaz' bayram yaşatmak istediklerini söyledi.

Karapınar, şuan Süper Lig'e çıkmak için Altay ile yapacakları kader maçını Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını hatırlatarak, tüm Konyalılar'ı 70 bin kişilik bu stada beklediklerini söyledi. Karapınar, 'Bu karnavalı hep birlikte yaşayalım. Pazar akşamı coşku yaşamak isteyen tüm sporseverleri Olimpiyat Stadı'na bekliyoruz' diye konuştu.

(MAT-MRS-SS)

21.05.2010 13:13:35