Glowacki bitiyor, Pantelic sırada

Trabzonspor kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, Wisla Krakow'un stoperi Arkadiusz Glowacki'nin transferi için Polonya'ya gitti.

Trabzonspor kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, Wisla Krakow'un stoperi Arkadiusz Glowacki'nin transferi için Polonya'ya gitti. Aksu'nun, Polonya milli takımında da oynayan 31 yaşındaki Glowacki'nin bonservisi için Wisla ile masaya oturacağı ve birkaç gün içinde bu transferi bitirebileceği belirtildi.

Stoper arayışını Glowacki ile çözmeyi planlayan bordo-mavili takımın forvet konusunda önceliği ise Ajax'ta forma giyen ve bonservi elinde bulunan Marco Pantelic'e verdiği kaydedildi.

Trabzonspor'un Pantelic'in menajeriyle ön görüşme yaptığı ve Glowacki transferinin ardından bu oyuncunun transferinin sonuçlandırılmaya çalışacağı belirtildi.

Pantelic'in menajerininin yüksek bir fiyat talep etmesine karşın futbolcuya bonservis bedeli ödenemeyeceği için bordo-mavili yönetimin bu transfer için görüşmelerini sürdüreceği öğrenildi.

Bu iki oyuncu için İtalya, İngiltere ve Almanya kulüplerinin de devrede olduğu, ancak Trabzonspor'un bu transferleri bitirmeye çalıştığı kaydedildi.

Pantelic'in olmaması halinde ise Nikica Jelavic'in transferi için görüşmelerde bulunulacağı ifade edildi.

Vederson görüşmesi

Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Vederson konusunda da sarı-lacivertli kulüple görüştüğü bildirildi.

Vederson'un sözleşmesinin bitmesine karşın bordo-mavililerin, Fenerbahçe'nin bu futbolcu konusunda görüşünü aldığı kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin futbolcu ile bir görüşme yapacağı, anlaşma gerçekleşmemesi halinde Trabzonspor'un bu transfer için harekete geçeceği belirtildi.

CNN Türk