Bafra Halk Eğitim Merkezi sergi açtı

Samsun'un Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ev mefruşatı kursu ardından katılımcılar sergi açtı.

Nezahat Şahin'in eğ

Samsun'un Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ev mefruşatı kursu ardından katılımcılar sergi açtı.

Nezahat Şahin'in eğitmenliğini yaptığı, 25 kursiyerin 6 aylık sürede öğrenip hazırladığı 500 ürün, Çakmaklar Mobilya mağazasında görücüye çıktı. Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın eşi Havva Boyacı ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in eşi Şükriye Şahin'in açılışını birlikte yaptıkları sergi iki gün açık kalacak.

Ev Mefruşatı Kursu Eğitmeni Nezahat Şahin, güzel ve verimli bir dönem geçirdiklerini belirterek, ortaya çıkan ürünlerin hem bunun kanıtı olduğunu hem de sevindirici olduğunu söyledi. Asıl sergilerinin yurt dışından da ziyaretçilerin olacağı Kolay beldesindeki sergi olacağını dile getiren Şahin, söz konusu sergide Bafra'nın ve bölgenin turizm anlamında canlanmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

Şahin, böyle bir etkinlikte yer almanın hem kendisi hem de kursiyerleri için önemli olduğunun altını çizdi. Şahin, bölge ekonomisine katkıda bulunmak için değişik çalışmalarının olduğunu belirtti.

Bunlardan birinin zembil kursu olduğunu söyleyen Şahin, projenin hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti. Şahin, proje onaylandığında, hem yöresel bir sanatın yaşatılacağını hem bölge turizmine farklı bir katkı sağlanacağını dile getirdi.